9 июн. 2011 г., 11:04

Капки от една река 

  Поэзия » Другая
455 0 0

*    *    *

 

Безмълвно горски исполини

стоят на стража - векове,

какво са хиляди години

за храм на живи богове!?!

 

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??