Jun 9, 2011, 11:04 AM

Капки от една река 

  Poetry » Other
417 0 0

*    *    *

 

Безмълвно горски исполини

стоят на стража - векове,

какво са хиляди години

за храм на живи богове!?!

 

 

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??