1 сент. 2007 г., 16:00

капна 

  Поэзия
557 0 8


спиш
очите ти трепват
въздишка
нещо сънуваш
лека усмивка
и
пак дишаш спокойно

на рамото ти
положила глава
не мърдам
хубаво ми е
да те гледам
като спиш

стича се сълза
по лицето ми
капна

дали я усети
дано не те събуди

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??