1.09.2007 г., 16:00 ч.

капна 

  Поезия
551 0 8


спиш
очите ти трепват
въздишка
нещо сънуваш
лека усмивка
и
пак дишаш спокойно

на рамото ти
положила глава
не мърдам
хубаво ми е
да те гледам
като спиш

стича се сълза
по лицето ми
капна

дали я усети
дано не те събуди

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??