17 сент. 2007 г., 00:46

Кардинално кардиално 

  Поэзия
909 0 12

Сърцето ми е сухо като мъка,

попила във мечтите на дете.

Сърцето ми е кухо като пъпка

на недораснало, увехнало цветче.

 

Сърцето ми е празно, като цев,

засекла птичи полет във небето.

Сърцето ми е глухо като рев

на майката, изгубила детето.

 

Сърцето ми е пусто, като блян

по дните, пропилени в младостта.

Сърцето ми е космос разпилян.

Сърцето ми е гаснеща звезда.

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??