Sep 17, 2007, 12:46 AM

Кардинално кардиално 

  Poetry
905 0 12

Сърцето ми е сухо като мъка,

попила във мечтите на дете.

Сърцето ми е кухо като пъпка

на недораснало, увехнало цветче.

 

Сърцето ми е празно, като цев,

засекла птичи полет във небето.

Сърцето ми е глухо като рев

на майката, изгубила детето.

 

Сърцето ми е пусто, като блян

по дните, пропилени в младостта.

Сърцето ми е космос разпилян.

Сърцето ми е гаснеща звезда.

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??