2 дек. 2014 г., 20:38

Кардиоограбена 

  Поэзия
368 0 0

Любов си, казват, вдъхновение,

за мен - неканена си гостенка.

Прииждаш с вихъра, изпросена

ръка протягаш за отнемане.

Остави ме за опериране,

обрули със дъха си клоните,

откърши, като с ампутиране

сърце негодно за умиране

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??