2 мая 2012 г., 23:52

Картина 

  Поэзия » Пейзажная
637 0 1

Обгръщащата миризма на тор,

петелът, кукуригащ сред полето.

Покрит със слама старият обор

и рееща гугутка във небето.

 

Усърдното жужене на пчелите,

мучаща крава във далечината.

Полъхващият вятър във липите,

окъпани от слънчева позлата.

 

Тревички, клони, мравчици и къщи,

лицето ми - от благост засияло.

От детството ми спомен ме прегръща,

ухаещ на градина разцъфтяла.

 

© Светлето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??