2.05.2012 г., 23:52 ч.

Картина 

  Поезия » Пейзажна
627 0 1

Обгръщащата миризма на тор,

петелът, кукуригащ сред полето.

Покрит със слама старият обор

и рееща гугутка във небето.

 

Усърдното жужене на пчелите,

мучаща крава във далечината.

Полъхващият вятър във липите,

окъпани от слънчева позлата.

 

Тревички, клони, мравчици и къщи,

лицето ми - от благост засияло.

От детството ми спомен ме прегръща,

ухаещ на градина разцъфтяла.

 

© Светлето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??