1 мая 2019 г., 07:13

Картина 

  Поэзия » Философская, Другая
491 6 6

Тази проза рисува по своему,

онова, за което мечтае.

Време има за всички герои…

Колко време?! Авторът знае.

 

Вероятно се смее в брадата си,

щом успее героят обичан

да целуне наградата своя

и поеме по път по-различен.

 

А мастилото кротко попива

в белотата на нечие чувство.

В рамка животът остава…

Смел, като всяко изкуство.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??