12 мая 2009 г., 17:06

Катеричка рунтавелка 

  Поэзия » Для детей
8047 0 13

 

 

КАТЕРИЧКА РУНТАВЕЛКА

 

Катеричка рунтавелка

по дърветата се стрелка,

ту надолу, ту нагоре

и с очета се кокори.

Търси, де ли е кълвачът,

на горицата копачът,

да ù издълбай хралупа.

Орехчета да натрупа,

та да има

цяла зима

сладко, сладко да си хрупа!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??