May 12, 2009, 5:06 PM

Катеричка рунтавелка 

  Poetry » For kids
8077 0 13

 

 

КАТЕРИЧКА РУНТАВЕЛКА

 

Катеричка рунтавелка

по дърветата се стрелка,

ту надолу, ту нагоре

и с очета се кокори.

Търси, де ли е кълвачът,

на горицата копачът,

да ù издълбай хралупа.

Орехчета да натрупа,

та да има

цяла зима

сладко, сладко да си хрупа!

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??