20 мая 2004 г., 10:22

Катерина 

  Поэзия
1605 0 4
Как думите са безсилни,
а аз заедно с тях.
Търсеики да опиша чуствата силни-
е май не успях.
Рано е още обаче да се отказвам,
и ще чакам късно да стане,
нека сега просто обичта си на някой показвам,
а той сам да реши дали с мен да остане.

© Радо Мотърников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??