20.05.2004 г., 10:22 ч.

Катерина 

  Поезия
1527 0 4
Как думите са безсилни,
а аз заедно с тях.
Търсеики да опиша чуствата силни-
е май не успях.
Рано е още обаче да се отказвам,
и ще чакам късно да стане,
нека сега просто обичта си на някой показвам,
а той сам да реши дали с мен да остане.

© Радо Мотърников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??