May 20, 2004, 10:22 AM

Катерина 

  Poetry
1604 0 4
Как думите са безсилни,
а аз заедно с тях.
Търсеики да опиша чуствата силни-
е май не успях.
Рано е още обаче да се отказвам,
и ще чакам късно да стане,
нека сега просто обичта си на някой показвам,
а той сам да реши дали с мен да остане.

© Радо Мотърников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??