17 нояб. 2020 г., 18:51

Катинарите на любовта 

  Поэзия » Любовная
802 2 4

Заключи ме в замък неземен,

във  вълшебния свят на мечтите.

Заключи ме в  твойто  сърце,

катинари железни сложи!

 

Ето първият! Силно дрънчи!

Твойта хубост  и твойта премяна.

Не за ден, не за два, не за три,

тъй разбъркаха моите дни.

 

И от втория днес ме боли,

тъй красива, неземна си ти!

Катинарът дрънчи ли, дрънчи!

Младост,  хубост, несбъднати дни...

 

Ей го третият! Тъй ми тежи!

Ние двамата- рожба една...

Той в " Градина" от тъмни зори,

мама- вън от нашта страна.

 

Заключи  ме в замък нетраен,

катинари  любовни ми дай,

че от четири стръмни недели

катинари се търсят безкрай!

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??