5 февр. 2008 г., 11:49

Като другите  

  Поэзия » Любовная
534 0 2

Като другите

 

И ти си като другите, върви си,
обещаваш огън, а даряваш мраз.
И ти си същият, разбиваш всичко,
а друга има после твойта страст.

 

Повярвах ти за миг, че си различен,
че искаш ме - да стопля твоя ден.
И вярвах ти, не виждах как разхвърляш
подредения ми с нежна обич свят.

 

Иди си, няма за любов да моля,
иди си, но дано не дойде ден,
в който осъзнал, че ме обичаш,
пак да се завърнеш тук, при мен.

 

2007- 02.2008

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесва ми

    И вярвах ти, не виждах как разхвърляш
    подредения ми с нежна обич свят.

    Тъжно,но написано прекрасно.
  • Като изповед от която боли!Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??