На моята съпруга.
Река реката си намира
и заедно се вливат във море.
Така животът ни се спира
последно във безкрайното небе.
И стъпките ни във живота
запълват те съвместните ни дни.
А те до по- висока кота
издигат земните ни добрини.
© Никола Апостолов Все права защищены