Jul 23, 2022, 4:07 PM

Като две реки 

  Poetry » Love
187 0 0

                На моята съпруга.

Река реката си намира

и заедно се вливат във море.

Така животът ни се спира

последно във безкрайното небе.

 

И стъпките ни във живота

запълват те съвместните ни дни.

А те до по- висока кота

издигат земните ни добрини.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??