23 jul 2022, 16:07

Като две реки 

  Poesía » De amor
184 0 0

                На моята съпруга.

Река реката си намира

и заедно се вливат във море.

Така животът ни се спира

последно във безкрайното небе.

 

И стъпките ни във живота

запълват те съвместните ни дни.

А те до по- висока кота

издигат земните ни добрини.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??