20 мая 2017 г., 19:55

Като дъжд 

  Поэзия » Любовная
622 1 3

 

Появи се като дъжд в живота ми,

вратата на сърцето отвори изведнъж,

и макар да ми се струваше далечен,

ти приближи се и дъгата в мен нарисува.

© Тита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??