May 20, 2017, 7:55 PM

Като дъжд 

  Poetry » Love
623 1 3

 

Появи се като дъжд в живота ми,

вратата на сърцето отвори изведнъж,

и макар да ми се струваше далечен,

ти приближи се и дъгата в мен нарисува.

© Тита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??