15 июл. 2009 г., 12:21

Като факел стих да свети 

  Поэзия » Юмористическая
483 0 5
Виждали ли сте, поети,
като факел стих да свети?

Имам аз една поема -
цели три листА заема!

Снощи щом угасна тока
и запалих този стих -
стълбището осветих!

 

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??