Jul 15, 2009, 12:21 PM

Като факел стих да свети 

  Poetry » Humour
484 0 5
Виждали ли сте, поети,
като факел стих да свети?

Имам аз една поема -
цели три листА заема!

Снощи щом угасна тока
и запалих този стих -
стълбището осветих!

 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??