16 янв. 2010 г., 15:44

Като глухарчета 

  Поэзия
495 0 1

Като глухарчета отлитат думи.
Тонове във чувства се обличат.
Парченца гами, скътани в душите,
в мелодии, в акорди се преплитат.

Луната се прокрадва през прозореца,
мелодията нежна улови...
а после се затича към морето,
а то... във дълбините си я скри.

© Диана Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??