16.01.2010 г., 15:44 ч.

Като глухарчета 

  Поезия
490 0 1

Като глухарчета отлитат думи.
Тонове във чувства се обличат.
Парченца гами, скътани в душите,
в мелодии, в акорди се преплитат.

Луната се прокрадва през прозореца,
мелодията нежна улови...
а после се затича към морето,
а то... във дълбините си я скри.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??