Jan 16, 2010, 3:44 PM

Като глухарчета 

  Poetry
496 0 1

Като глухарчета отлитат думи.
Тонове във чувства се обличат.
Парченца гами, скътани в душите,
в мелодии, в акорди се преплитат.

Луната се прокрадва през прозореца,
мелодията нежна улови...
а после се затича към морето,
а то... във дълбините си я скри.

© Диана Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??