16 ene 2010, 15:44

Като глухарчета 

  Poesía
497 0 1

Като глухарчета отлитат думи.
Тонове във чувства се обличат.
Парченца гами, скътани в душите,
в мелодии, в акорди се преплитат.

Луната се прокрадва през прозореца,
мелодията нежна улови...
а после се затича към морето,
а то... във дълбините си я скри.

© Диана Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??