11 мар. 2012 г., 18:35

Като птиците 

  Поэзия » Любовная
489 0 1

Отлитаме...Долитаме..

И търсим в старото гнездо

останалата топлина

крилете ни да сгрее.

И как след всяко скитане

рушим граничната бразда,

опънала се между нас,

дали ще проумеем?

Отлитаме...Долитаме..

Събираме се пак напролет.

Какво ли в мене ще разцъфне

след тези страстни нощи?

Ний с теб сме като птиците.

Аз няма никога да моля

и утре пак да ме обичаш,

ако ни има още.

 

 

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Какво ли в мене ще разцъфне
    след тези страстни нощи?


    имам предположение, но ще си го запазя за себе си



    хареса ми
Предложения
: ??:??