Когато ти е тежко -
обади се.
Ще бъда близо и ще ти подам ръка,
когато някой те ранява -
до теб ще бъда, да те утеша.
В безсънни нощи, ако сълзите напират.
Не се предавай!
Знай, че има на света,
някой който много те обича.
Едничка си ми ти като сестра.
© Ивелина Станева Все права защищены