Вечер страхотна.
Съботна.
Среща с осъществената мечта,
след толкова време.
Обичана и щастлива,
малко по-дива...
Жалко, нощта си отива.
Криво ни гледа луната,
нецелуната... Подивя!
Пак ти подарявам сърцето си.
Същото, изгарящо, както в първия ден.
Следва те, като сянка,
в добро и лошо – с венчална халка!
© Василка Ябанджиева Все права защищены