1 мар. 2009 г., 10:40

Като тогава... 

  Поэзия » Любовная
701 0 6

 

 

Като тогава...




Най-после
ти се събуди
от моето
неприсъствие
в дните
и нощите ти!
Най-после
разбра, че си
принадлежим.
Влезе през вратата
и ме намери -
изгубена
в безпътие
и самота...
Взе си назад
казаните думи
за сбогом
... и се върна
в живота ми...

Задръж ме
в прегръдката си,
върни ми
усмивката...

Отново!
Пак!
Като тогава!

 

 

© Лиляна Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??