Забравих си очакването вкъщи.
И плановете.
Верните мечти.
Не вярваш ли?
Душата ми чевръсто
заряза си ги
и сега лети
без никакви кроежи за нещата.
Опряла се е просто на мига,
зареяна високо в небесата
над глупавата
празна суета...
И някак ми е леко,
безтегловно
като в катарзис
с мирис на живот,
където се живее безусловно
и всичко,
просто всичко
е любов!
© Руми Бакърджиева Все права защищены