Обичам те, обичам те прекалено.
Обичам те повече от всичко.
Обичам те повече от себе си.
Обичам те, сърцето ми зове…
Как да се боря с това чувство?!
Обичам те без съжаление.
Обичам те с полъха на вятъра,
който се вее, където поиска.
Обичам те с лъчите на слънцето,
които обичат дори и през нощта.
Обичам те без време и предел.
Обичам те като загубена звезда,
която ще потъне във вечността.
Обичам те като птичка в клетка,
дарена с ключа за свободата.
Обичам те, както ти ме обичаш.
Обичам те свободно като птица.
Сърцето ми в любов затрептява.
Душата ми облива се в светлина.
От пепелта за миг лумва пламък
ражда се Феникс и в огъня отлита.
Обичам те, както вече не се обича.
Обичам те с усмивката и сълзите си!
Обичам те шумно, обичам те тихо.
Песента отеква в земята и небето.
Обичам те без да си поема дъх.
Обичам те всеки път все повече.
Болката и призива по теб ме убиват!
Радостта и обичта ме съживяват!
Любовта дори без крила окрилява…!
Обичам те като загубена звезда,
която ще се открие във вечността.
Ще се открие във друга звезда…
И любовта им в слънце ще ги съедини…
И едно ще бъдат те с вечността…
© Лили Вълчева Все права защищены