Тя:
Казах ли ти...? Вече се омъжих.
Да за този, с който ме видя.
Вместо бяла - черна рокля сложих,
но той за теб, така и не разбра.
Той:
Казах ли ти...? Вече се ожених.
Да за тази, ти с която ме видя.
Вместо рози - тръни й предложих,
но тя за теб, така и не разбра.
Тя:
Казах ли ти...? Много съм щастлива.
Прекарвам чудно с него всеки ден.
Черното ли..., знам, не ми отива,
но ти тръгни си, моля те от мен!
Той:
Казах ли ти...? Много съм доволен.
Животът ми... почти е съвършен.
Струва ти се... как ще бъда болен?!
Но ти тръгни си, моля те от мен!
Припев тя и той:
Казах ли ти...? Снощи те сънувах.
Пя ми нежно, някакъв рефрен.
После ли...? Напразно се вълнувах.
Ти не беше в стаята - до мен.
© Виолета Все права защищены