10 нояб. 2012 г., 21:47

Казано накратко 

  Поэзия » Другая
610 0 2

Защото те ранява.
Защото отдавна те боли.
Защото зимата е все така сурова.
Защото ухаеш само на сълзи.
Събуди се и тръгни, върви...


Защото душата ти е слънце.
Защото носиш светлина.
Защото нужна ти е обич -
малко зрънце,
за да бъдеш, за да не си сама.

Защото можеш да преплуваш океани.
Защото можеш и да полетиш.
Защото в очите ти омайни -
ти знаеш как света да приютиш.

Бъди огън – не жарава.
Бъди стихия неразбрана.
Бъди ти обич най-мечтана.
Бъди най-сладката загадка.
Защото си жена. Бъди - казано накратко.

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??