13 янв. 2011 г., 12:46  

Кестен 

  Поэзия » Другая
454 0 5

поиска да ме изчовъркаш
да разбереш какво се крие под кората ми
обели я
под нея се показа мека люспа
обели я
не бях узряла за това
и соковете засълзяха
неприятно е
студено е
боли
покафенявам
и преждевременно узрявам
със спаружен плод

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??