19 дек. 2007 г., 08:40

Кибрит 

  Поэзия » Любовная
578 0 7

 

Кибрит

           на моя съпруг.

В очите ти виждам

същия образ, като 

онзи в огледалото вчера.

Горя в адските огньове

на твоята страст.

А ти още не си ме докоснал

- направи го!

Всеки милиметър от

моята кожа крещи.

Сякаш залята с бензин,

чакам твоята кибритена клечка.

- Направи го! Още ли чакаш?

Чувам леко свистене,

невинна и крехка,

кибритена клечка гори.

И пламвам полека

и толкова нежно в ръцете ти,

не само в твоите очи .

Тела - преплетени

кибритени клечки,

мечтая да почернея

до теб!

© Мария Чонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??