12 окт. 2024 г., 14:18

Кирил Маричков 

  Поэзия » Другая
228 1 3

На рока ни ти си беше икона,

сред най-великите от певците!

Не може да спре на нас стона -

отиде си геният от "Щурците"!

 

Песните ти велики ни грабват,

хем си бяха модни, хем родни!

В рая ангелите нека да радват,

с тях се чувстваме свободни!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??