Всички жени са събрани у теб.
Ти си родена за змеева обич.
Затова нямат власт ежедневни мъже
над безбожната ти утроба.
Но и ти, като всички, ще свиеш гнездо.
И в тясната клетка на брачното ложе,
родена за вечна, неземна любов -
ще станеш прилежна, добра и набожна...
© Ангел Веселинов Все права защищены
Браво!