11.06.2009 г., 10:34 ч.

Клетва 

  Поезия » Любовна
640 0 9

Всички жени са събрани у теб.

Ти си родена за змеева обич.

Затова нямат власт ежедневни мъже

над безбожната ти утроба.

 

Но и ти, като всички, ще свиеш гнездо.

И в тясната клетка на брачното ложе,

родена за вечна, неземна любов -

ще станеш прилежна, добра и набожна...

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??