19 нояб. 2010 г., 13:49

Клиника 

  Поэзия » Любовная
1188 0 3

Не мога малко да ти давам,
другото какво да го правя.
Толкова емоции и чувства мога да продавам,
сергийка да си отворя.
То с тялото ми всеки може да търгува,
аз търся специален клиент.

Да получава, да дава... без да купува,

в моето сърце да е пациент.
Ще съм много грижлива,
много добра медицинска сестра.
Да, признавам, малко съм ревнива,
затова с любов ще го приспя.
С ласки и чувства ще го инжектирам,
да се чувства все добре,
но картона му все ще коригирам:
"нуждае се от постоянно наблюдение".
Има право да си тръгне,
няма катинари по вратите.
Но един ден реши ли да се върне,
много, ама много лоши ще са сестрите...

© Евита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??