19 июн. 2018 г., 14:11

Клониране 

  Поэзия » Философская
352 0 0

Виждам се в огледалото.

Примижавам… Прицелвам се.

Стрелям!... Оглушителен трясък…

Аз съм на милиони парчета…

Просто не обърнах дулото

на пистолета.

И клонирах Аза.

 

                                © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??