19.06.2018 г., 14:11 ч.

Клониране 

  Поезия » Философска
349 0 0

Виждам се в огледалото.

Примижавам… Прицелвам се.

Стрелям!... Оглушителен трясък…

Аз съм на милиони парчета…

Просто не обърнах дулото

на пистолета.

И клонирах Аза.

 

                                © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??