Jun 19, 2018, 2:11 PM

Клониране 

  Poetry » Phylosophy
350 0 0

Виждам се в огледалото.

Примижавам… Прицелвам се.

Стрелям!... Оглушителен трясък…

Аз съм на милиони парчета…

Просто не обърнах дулото

на пистолета.

И клонирах Аза.

 

                                © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??