5 дек. 2015 г., 12:22

Ключ елмазен 

  Поэзия » Другая
375 0 10
/На колегите, с които бяхме 4 години в един Проект към АСП/

Отминаха години като миг
и стигнахме началото на края,
но спомените сбрахме, наниз тих
с приятелства - по-чисти от омая.

Преплувахме през буйната вода
с весла безценни, осъзнали
че можем да достигаме брега
завинаги Доброто припознали.

Че то е в нас, подали си ръка
не чакаме отплата, съхранили
две думички - "Прости`!", "Благодаря!",
за всички, що сърцата са дарили.

Оставаме приятели. Нали ?
Където и да бъдем, ще запазим
духът си млад, отварящ сто врати
със помисли - единствен ключ елмазен.
 
 

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??