28 мар. 2008 г., 15:11

Ключът към щастието 

  Поэзия » Любовная
775 0 4

Едно небе остана пусто,

а с него изчезна усмивката на моето лице,

едни ръце останаха опарени,

а с тях се сви и моето сърце.

Без да искам повярвах на твойте лъжи

и сега ще ме парят като въглени

твойте очи.

Ключа към щастието намерих сред вещите във тъмнината,

но дали ще се отключи,

се питам аз, вратата?

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??