Mar 28, 2008, 3:11 PM

Ключът към щастието 

  Poetry » Love
738 0 4

Едно небе остана пусто,

а с него изчезна усмивката на моето лице,

едни ръце останаха опарени,

а с тях се сви и моето сърце.

Без да искам повярвах на твойте лъжи

и сега ще ме парят като въглени

твойте очи.

Ключа към щастието намерих сред вещите във тъмнината,

но дали ще се отключи,

се питам аз, вратата?

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??