Наш Николча - кмета.
Зам. на кмета - зетя.
Балдъзето - секретарка.
Дядото - охрана.
Бабата - чистачка.
Цяло сéло - бачка.
За почивките - забрана!
"Шуро - Баджо" - марка.
Пише даже и в Завета:
"И вовеки, ще е кмета!"
© Хари Спасов Все права защищены