Apr 15, 2021, 1:19 PM  

Кметство 

  Poetry » Civilian
208 1 2

Наш Николча - кмета.

Зам. на кмета - зетя.

Балдъзето - секретарка.

Дядото - охрана.

Бабата - чистачка.

 

Цяло сéло - бачка.

За почивките - забрана!

"Шуро - Баджо" - марка.

Пише даже и в Завета:

"И вовеки, ще е кмета!"

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??